diumenge, 15 de febrer del 2009

Miquel Alandete és 4t i Tomàs Lloret 7é en la crono de Xaló de la Volta a la Marina

Després d'apoderar-se del maillot de líder del Vinalopó ahir de vesprada, Miquel Alandete (Meivel-GR) viatjava a Xaló per disputar la clàssica cronoescalada a Bèrnia, la 4a etapa de la prestigiosa Volta a la Marina. La pluja no ha afavorit els millors corredors de la general (l'eixida es feia en ordre invers a la classificació general) i ha provocat algunes caigudes en els últims ciclistes que completaven el recorregut. Alandete, que ha establit molt bon parcial en els primers tres quarts de la prova, ha tingut dificultats en les revoltes dels últims quilòmetres plans i ha perdut un temps valuós. Amb tot, l'excampió del món ha obtingut un important quart lloc en l'etapa. La pluja també ha dificultat les evolucions del que partia com a líder, José. M. Moreno (Senabre), que ha demostrat un gran estat de forma i a pesar de la perillositat del traçat ha guanyat la cronometrada i ha consolidat el lideratge. Tomàs Lloret (Meivel-GR), ha marcat també un bon temps i s'ha classificat 7é.

En la general Alandete puja a la 4a posició. La classificació general d'Alandete i el bon estat de forma de Tomàs Lloret i Jordi Berenguer anticipen que en les set etapes que queden Meivel-GR desplegarà tota la seua estratègia d'atac, encara que l'actual líder està demostrant una gran solidesa i serà un treball difícil.

Imatges per ordre d'aparició en esta notícia:
  • Miquel Alandete, a meitat del recorregut, a punt de superar el corredor Manuel Sánchez (Jimar), que havia eixit 2 minuts abans que el ciclista d'Algemesí
  • Tomàs Lloret (7é en l'etapa), segons abans d'iniciar la cronoescalada
  • Miquel Alandete en l'escalfament previ a l'etapa

Links:

Jordi Berenguer s'imposa en solitari a Cox

Jordi Berenguer (en la imatge) decidia hui diumenge viatjar a Cox i no disputar la cronoescalada de Xaló, ja que el reglament de la Volta a la Marina permet descartar els tres pitjors resultats. Cox acollia la puntuable de la Interclubs Vega Baixa on també participaven els corredors de Meivel-GR Toni López i Josep Talens. Berenguer ha forçat una escapada d'una dotzena de corredors en el tram dur de la prova, disputada en 10 voltes a un circuit amb una ascensió d'un quilòmetre. Berenguer ha fet les dos últimes voltes en solitari i s'ha imposat amb autoritat.


Links: