dissabte, 11 de desembre del 2010

Blai Signes, Premi Ciutat de Carlet 2010



En un acte multitudinari celebrat hui 11 de desembre a les 20 hores en el teatre Giner de Carlet, Blai Signes ha estat distingit amb el Premi Ciutat de Carlet en la modalitat d'Esport.
L'acte ha estat presidit pel premi Príncep d'Astúries i president del Consell Valencià de Cultura Santiago Grisolía, que ha lliurat personalment el guardó al ciclista de Carlet i membre de la Grupeta de la Ribera.

En un parlament emotiu i compromés, Blai ha fet un repàs als moments clau de la seua vida i ha tingut un detall amb els familiars, els amics, els companys d'entrenament i els col·lectius que han estat al seu costat en la malaltia i en la seua recuperació. Com és habitual en l'extraordinari ciclista de Carlet, Blai ha reivindicat les donacions de sang i de medul·la òssia, vitals en el tractament i la recuperació de malalts de càncer. El llarguíssim aplaudiment i el respecte manifestat pels seus conciutadans en l'acte han evidenciat l'estima i el reconeixement de Carlet al seu millor esportista de 2010.


Notícies relacionades:



diumenge, 5 de desembre del 2010

Tulpea-GR 2011 comença a rodar



Els membres de l'equip Tulpea-Grupeta de la Ribera 2011 han fet hui diumenge 5 de desembre el seu primer entrenament conjunt. Els huit ciclistes s'han trobat a fer el café amb llet i les torrades en Tapas i +, la taperia-braseria d'Alzira que és la seu de l'equip. Per sort el matí, a pesar de ser fred i una miqueta ennuvolat, ha permés una volta sense aigua ni temperatures massa baixes. Ahir al matí Benigànim registrà 0º però hui les comarques de la Ribera i la Costera han oferit als esportistes de la GR una cara més amable.

El bloc de competició de 2011 manté la quantitat de corredors d'enguany: huit. La responsabilitat en les grans voltes per etapes i en les cites més prestigioses de la temporada vinent recaurà en els dos ciclistes que més victòries acumulen: Miquel Alandete i Tomàs Lloret. Els ciclistes d'Algemesí i de la Vila Joiosa, que en 2011 farà una dècada que compartixen amistat i passió pel ciclisme de competició, són el símbol de la unió entre un grapat de ciclistes de la Marina i un altre de la Ribera. Tomàs i Miquel continuen tan competitus i fiables com sempre i encaren la temporada 2011 amb l'ambició de cada any.

L'actual campió autonòmic de BTT, David Gallardo, que manté una excel·lent relació amb la Grupeta, ha decidit centrar-se en el ciclisme tot terreny i abandona l'equip en 2011. Gallardo correrà en un equip germà de la Grupeta de la Ribera, el Ford Sarasqueta d'Alzira, un bloc centrat en la competició de bicicleta de muntanya.

Salva Bernia és el nou corredor per a 2011. El ciclista de Tavernes serà un gran reforç per a Tulpea-GR i, com a M-50, aspira a disputar la classificació general de la seua categoria en la Volta a la Marina i altres proves i campionats de 2011.

Membres de l'equip, d'esquerra a dreta, tal com apareixen en la segona imatge:
  • Josep Talens (Algemesí)
  • Tomàs Lloret (la Vila Joiosa)
  • Miguel Lloret (la Vila Joiosa)
  • Salva Bernia (Tavernes de la Valldigna)
  • Miquel Alandete (Algemesí)
  • Josué Arán (Calp)
  • José Herrero (Alginet)
  • Luis Gisbert (Alzira)

Imatges
  • Tulpea-GR en el seu primer entrenament conjunt
  • L'equip a la porta de Tapas i + d'Alzira, seu oficial de l'equip