dissabte, 13 de febrer del 2010

Neu, sí; ciclisme, no

Suspeses les etapes del Vinalopó i la Marina del 13 i 14 de febrer
Doble suspensió d'etapa en la Volta al Vinalopó i la Volta a la Marina. L'etapa de la Marina, que s'havia de celebrar diumenge 14 a Callosa d'En Sarrià, va estar suspesa per l'organització per falta d'autorització d'alguns ajuntaments per on havia de discórrer la cursa. La suspensió de l'etapa de la volta al Vinalopó s'ha degut al mal temps. Castalla era la localitat on s'havia de celebrar la quarta prova del Vinalopó, però la pluja, la neu i la mala visibilitat ha trastocat tots els plans. La imatge mostra la neu caient sobre els integrants de l'equip de la Ribera davant de la línia de meta. L'organització es plantaja diferents possibilitats per a celebrar l'etapa un altre dia.

diumenge, 7 de febrer del 2010

La Grupeta afiança el Vinalopó i aposta també per la Marina

A causa d'unes obres en la carretera del circuit previst, l'organització va haver de canviar a última hora el circuit semirurbà previst per un altre de 7 km poc exigent que transcorria majoritàriament per dins de la localitat d'Elda. La duresa i la selecció en l'etapa va estar present, no per la muntanya, sinó pel vent i els continus atacs dels aspirants al maillot rosa de líder de la general. El líder, el riberenc Alandete, es quedava sense la meitat dels seus coequipiers per un tall en el grup en les primeres voltes a causa d'una caiguda, que va fraccionar la cursa en dos grans blocs. A pesar de tot, la fortalesa i el treball de David Gallardo en favor del seu company d'equip va permetre que la Grupeta mantinguera en tot moment el control de la situació. L'equip de la Ribera consentia una escapada de dos corerdors del CC Monforte (Serra i Díaz), que entrarien destacats. Miquel Alandete rematava el treball del seu company, no permetia que cap dels corredors de la general es ficara en cap escapada i damunt era segon en l'esprint del grup perseguidor de 82 ciclistes. Això augmenta encara més la renda de punts respecte del segon corredor de la general, que ja fregava els 100 punts, i ara és de 194 punts.

Imatge: Un moment de l'etapa

Volta a la Marina. Quarta etapa. Benidorm. 7 de febrer
Amb un 5é lloc en l'etapa, Tomàs Lloret presenta les seues credencials com a aspirant a guanyar la Volta a la Marina. En un circuit
selectiu
amb set voltes per Terra Mítica, Lloret distanciava el líder, Jesús Fort (Valldigna), que només podia ser 12é, just per darrere de Miquel Alandete, que cobria perfectament l'esquena del seu company.