dissabte, 17 de juliol del 2010

Josep Talens, primer M-50 a Albal

El ciclista de la Grupeta de la Ribera Josep Talens s'ha endut la victòria en la seua categoria M-50 en la tradicional carrera d'Albal disputada hui dissabte 17 de juliol. El circuit tradicional oferia la variant que les 45 voltes es feien en sentit contrari a l'habitual. Josep ha aconseguit aguantar el ritme del grup principal, del qual mai han parat de despenjar-se corredors. La victòria absoluta ha estat per a l'actual campió d'Espanya Senior, Jordi Berenguer (Mapelor).

Josep Talens ha demostrat un bon to just una setmana abans de la disputa del campionat d'Espanya Master que se celebrarà a Segovia el pròxim cap de setmana. La Grupeta de la Ribera estarà representada per Josep Talens (M-50) i Luis Gisbert (M-40).

Imatge: Josep Talens. Photo © José Antonio Esteve Miralles

dijous, 15 de juliol del 2010

David Gallardo, subcampió autonòmic

El passat cap de setmana, el corredor de la Grupeta de la Ribera David Gallardo es va classificar en segona posició en el Campionat Autonòmic Cross-Country Master BTT celebrat a Tibi. El campionat, disputat en un circuit molt tècnic, de gran duresa i marcat per la calor sufocant, acumulava un desnivell en cada volta de prop de 500 metres on els Master havien de completar tres voltes. Gallardo només va estar superat pel biker Oscar Juarez (Onda), que està completant una molt bona temporada.





David Gallardo, que és l'actual campió autonòmic de Marató en BTT, afegeix al seu palmarés un subcampionat autonòmic i prepara la seua participació el pròxim diumenge 18 de juliol en el Campionat d'Espanya de Montjuïc (Barcelona). La Federació Valenciana de Ciclisme ha seleccionat Óscar Juárez i David Gallardo per defensar els colors de la Comunitat Valenciana en els nacionals.

Links
Imatges: David Gallardo (Photo © Calaf)