dissabte, 17 de juliol del 2010

Josep Talens, primer M-50 a Albal

El ciclista de la Grupeta de la Ribera Josep Talens s'ha endut la victòria en la seua categoria M-50 en la tradicional carrera d'Albal disputada hui dissabte 17 de juliol. El circuit tradicional oferia la variant que les 45 voltes es feien en sentit contrari a l'habitual. Josep ha aconseguit aguantar el ritme del grup principal, del qual mai han parat de despenjar-se corredors. La victòria absoluta ha estat per a l'actual campió d'Espanya Senior, Jordi Berenguer (Mapelor).

Josep Talens ha demostrat un bon to just una setmana abans de la disputa del campionat d'Espanya Master que se celebrarà a Segovia el pròxim cap de setmana. La Grupeta de la Ribera estarà representada per Josep Talens (M-50) i Luis Gisbert (M-40).

Imatge: Josep Talens. Photo © José Antonio Esteve Miralles

1 comentari:

Transporter ha dit...

La Grupeta de la Ribera té un nivell impresionant; en cas de que alguns dels seus membres tingueren alguna lesió o falta de nivell per qualsevol cosa, pot estar tranquila, pot nodrir-se d'alguns membres de Sal Pa l'Ou. Hui he sentit de refiló que hi han membres que pujen Barx a 35km/h. Eixos crec que estàn, no per a córrer en la grupeta, sino per a endur-se'ls al Tour directament.
Cooollons...