dimarts, 23 de desembre del 2008

La Grupeta de la Ribera, protagonista del programa de cuina de Canal 9 Tant de Gust!

Algemesí, 23 de desembre de 2009

Una unitat del programa Tant de Gust! de Canal 9-Radiotelevisió Valenciana s'ha desplaçat hui a Algemesí i ha seguit un dia d'entrenament dels components de l'equip Meivel-Grupeta de la Ribera i la ciclista de Xàtiva Anna Sanchis. Anna, 19a en la prova de fons en carretera de les passades Olimpíades i 7a en el Giro d'Itàlia de 2008, feia amb els membres de la Grupeta el seu primer entrenament després d'una intervenció en el genoll de la qual evoluciona favorablement. El programa de la televisió pública valenciana enregistrava un dels programes que emetrà en breu que ha tingut com a protagonista la dieta en l'esport de competició.

La trobada ha estat en el restaurant el Casino d'Algemesí, on els ciclistes han esmorzat de matí abans d'eixir a rodar. Canal 9 s'ha interessat per la quantitat i la varietat dels aliments dels esportistes i el seu avituallament durant l'entrenament i la competició. A l'esmorzar ha assistit l'alcalde de la ciutat, Vicent Ramon Garcia i alguns dels espònsors de l'equip de la Ribera han estat representats, com ara Meivel i Bicicletes Sanchis de Xàtiva.


Després de l'esmorzar una unitat mòbil ha seguit l'entrenament dels ciclistes per la comarca de la Ribera i els ha enregistrat mentre s'avituallaven. Una vegada acabat l'entrenament, la unitat de gravació els ha acompanyat al restaurant la Rotonda de Carcaixent, on els ciclistes han dinat i Canal 9 ha completat la recopilació del material que s'emetrà a finals de gener de 2009.



Links:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ieeee makinas.
Soi un compañero de fatigas del Paco Lopez,haber si podriais decirme cuando se emitirá dicho reportaje que me gustaria verlo.

Gracias.

Felices Fiestas.

Grupeta de la Ribera ha dit...

Canal 9 ens va comunicar que en principi s'emetrà cap al 15 de gener, de 13:30 a 14 hores, però no és segur. Quan estiga clar penjarem un breu en el blog per avisar del dia i l'hora de l'emissió.
Bon Nadal i feliç 09.