dimecres, 4 de març del 2009

La Grupeta de la Ribera en el programa de C9 Tant de Gust

Demà dijous, dia 5 de març, a les 13.30 hores, Canal 9, el primer canal de Radiotelevisió Valenciana, emetrà el programa Tant de Gust en què van participar l’equip Meivel-Grupeta de la Ribera i la ciclista olímpica Anna Sanchis el 23 de desembre de 2008. El programa tracta aspectes d’alimentació i de la dieta de competició.


Links:

Notícia de la gravació del programa en el nostre web

Graella de programació de RTVV

Web del programa Tant de Gust

diumenge, 1 de març del 2009

Miquel Alandete, guanyador virtual de la Volta al Vinalopó

Cinquena i sisena etapes de la Volta al Vinalopó se celebraven dissabte 28 de febrer i diumenge 1 de març. En les dos el guanyador ha estat el mateix corredor, Rafael Rodríguez, ciclista Elite que va ser professional en 2008 en l'equip Contentpolis-Murcia. A Ibi el recorregut, amb ascensió a Tibi i les Revoltes, seleccionava molt l'etapa i a meitat de carrera deixava per davant un duet format per Jordi Berenguer (Meivel-GR) i Rafa Rodríguez (Froiz). Per darrere venia un trio perseguidor composat per Alandete (Meivel-GR), F.Ivars (Jimar) i D.Fajardo (VC). En meta, Rodríguez imposava a Berenguer la seua gran punta de velocitat. Alandete era tercer.

L'endemà, l'ascensió al Maigmó en els primers quilòmetres de l'etapa de Sant Vicent deixava per davant cinc corredors de gran qualitat. De nou hi havia R.Rodríguez, F.Ivars, M.Alandete i J.Berenguer, acompanyats per un convidat de luxe, Guillermo Ferrer, corredor Elite i integrant habitual de la potent selecció espanyola absoluta de pista. Rodríguez i Ferrer eren primer i segon en meta i Alandete tercer.

Amb dos tercers llocs en les etapes d'Ibi i Sant Vicent , Miquel Alandete pràcticament assegura la seua victòria en la general final del Vinalopó. A falta encara de la disputa de l'última etapa de Sax el dissabte que ve, Alandete quasi té prou punts per assegurar-se la victòria general absoluta. Jordi Berenguer encara no és matemàticament segon en la general, però és més que probable que ocupe el segon lloc en el podi final al costat del seu company d'equip. De fet Berenguer és l'únic que podria fer perillar la victòria d'Alandete si el pròxim dissabte el corredor d'Alginet s'enduguera els 70 punts de la victòria d'etapa i Alandete no aconseguira finalitzar la prova. Per acabar d'adobar el gran cap de setmana de l'equip de la Ribera, Meivel-GR s'ha imposat en les dos etapes en la classificació per equips i també és primer en la classificació general col·lectiva.

Meivel-GR vol compartir esta victòria amb els seus espònsors i dedicar-la especialment a un ciclista d'Alzira amic i company d'entrenaments, Vicent Escartí, que després de sofrir un terrible accident mentre s'entrenava, està passant uns moments delicats en l'hospital de la Ribera. El col·lectiu de Meivel-GR li encomanem totes les nostres forces perquè supere estos moments tan difícils, es recupere físicament i torne disfrutar del ciclisme entre nosaltres.


Links

Classificació de la 5a etapa (Ibi)
Classificació de la 6a etapa (Sant Vicent del Raspeig)
Classificacions generals
Més informació en el web oficial de la volta
Notícia etapa Ibi FCCV


Imatge: d
'esquerra a dreta, el corredors de Meivel-GR Miguel Lloret, Luis Gisbert, Miquel Alandete, Josep Talens i Jordi Berenguer