dissabte, 17 d’abril del 2010

Segona etapa de la Vega Baixa. Catral

A pesar d'un inici discret en la primera etapa de Guardamar la setmana passada, la Grupeta de la Ribera ha encarat bé la Volta a la Vega Baixa en la segona i decisiva etapa, una cronometrada individual a Catral. En la crono, completament plana i amb només un parell de revolts amb certa dificultat, Miquel Alandete s'ha classificat tercer amb un temps de 13'17", a 25" del guanyador de la prova, Frederic Ivars (Senabre), que no va disputar la primera etapa i ha eixit el primer de tots els participants. En la lluita per la classificació general, Alandete, que ara és quart, ha pegat un bon mos a les aspiracions dels altres corredors, ja que en la cronometrada s'ha classificat per davant de tots els seus rivals. Els altres dos ciclistes de la Ribera també han oferit un bon rendiment. Josep Talens, amb un temps de 14'36", ha fet el millor temps de tots els M-50 i Luis Gisbert, amb 14'06", ha estat el 22é classificat en la prova.


Imatge: Josep Talens

diumenge, 11 d’abril del 2010

Miquel Alandete, tercer a Cocentaina


El murcià José David Gómez (Getafe) s'ha imposat en el Trofeo Virgen del Milagro de Cocentaina, disputat hui sobre 70 km en tres voltes a un circuit no excessivament dur però sí selectiu que incloïa l'alt de tercera de Benillup.

La primera escapada de qualitat l'han protagonitzat set corredors, entre els quals hi havia Tomàs Lloret (Grupeta de la Ribera). El gran grup semblava que es resignava però uns quants ciclistes més han aconseguit connectar davant, entre ells el guanyador final, J.D. Gómez, i Miquel Alandete. Lloret ha patit uns problemes musculars en l'última ascensió a Benillup, moment en el qual s'han destacat primer J.D. Gómez, qua ha guanyat la prova, i després David Gil (Onda). Per darrere els supervivents del gran grup s'acostaven als escapats perillosament. Miquel Alandete ha intentat recuperar el temps perdut i ha fulminat els seus acompanyats amb un atac en els últims deu quilòmetres. El grup perseguidor venia a escassos cinc segons a falta d'un quilòmetre, però Alandete ha mantingut l'avantatge i s'ha classificat tercer.


Imatge 1: Miquel Alandete
Imatge 2: Tomàs Lloret