dissabte, 14 de febrer del 2009

Alandete reprén el lideratge de la Volta al Vinalopó

Miquel Alandete (Meivel-GR) ha représ el lideratge de la Volta al Vinalopó després de rematar un gran treball de conjunt de l'equip de la Ribera. El circuit de Petrer, al més pur estil mundialista, era exigent i tècnic. Les rampes dels prop de 2 km d'ascensió que cada volta havien de superar els corredors han fraccionat molt la carrera i en la meta han establit diferències de temps espectaculars. Després d'una eixida nerviosa i uns quilòmetres inicials amb atacs continus, en la tercera de les 9 voltes, Alandete ha neutralitzat l'escapada del corredor de Jimar Frederic Ivars i s'ha configurat un tercet capdavanter compost per estos dos corredors més Manuel Sánchez, company d'equip d'Ivars. Ivars i Alandete, d'equips rivals però companys en la selecció valenciana i espanyola, acordaven col·laborar i repartir-se el botí. En la meta, Sánchez (Jimar) s'enduia l'etapa, Ivars el lideratge de la muntanya i les metes volants i l'algemesinenc Alandete es convertia en el nou líder de la volta després de ser segon en l'etapa. Jordi Berenguer (Meivel-GR), que havia controlat el grup perseguidor en favor del seu líder, era 5é en la meta. Ara el corredor d'Alginet es col·loca en un destacat 5é lloc en la general. La pròxima etapa, la quarta, es disputa el dissabte que ve a Castalla.

Imatges en esta notícia per ordre d'aparició:
  • Meivel-GR controla i domina. Jordi Berenguer ataca en la part més dura del circuit mentre Miquel Alandete vigila en les posicions davanteres del grup
  • Jordi Berenguer (primer en la imatge) endurint la prova en favor d'Alandete (tercer)
  • Miquel Alandete responent les preguntes d'un periodista instants després d'acabar l'etapa

Altres imatges de la prova en Àrbitres de Ciclisme

Links:

dilluns, 9 de febrer del 2009

Actualitat de la Volta al Vinalopó i la Volta a la Marina

En la segona etapa de la Volta al Vinalopó disputada a Elda, Jordi Berenguer va fregar el triomf i es va classificar en segona posició després d'una etapa en què el líder, el seu company Miquel Alandete, decidia no controlar la carrera. Al final, la llibertat de què disposava Berenguer li va permetre escapar-se en un grup on també viatjava el guanyador de l'etapa i nou líder de la volta, l'exprofessional Raúl Alarcón. L'etapa es disputava en un semiurbà que incloïa una lleugera ascensió d'un parell de quilòmetres que finalment va seleccionar la prova. Alandete, que va ser 13é en l'etapa, es col·loca provisionalment en 3ª posició en la general. En el còmput final s'haurà de descomptar el pitjor resultat.

Pel que fa a la Volta a la Marina, Jordi Berenguer també va ser un dels corredors destacats i es va classificar 4t en una etapa en què arribava en solitari el corredor del Senabre i nou líder José M. Moreno. La volta ha tingut tres líders en tres etapes. Ara Berenguer torna a ser un dels favorits a la victòria final, ja que acumula un primer i un quart lloc en tres etapes. Tomàs Lloret i Miquel Alandete, sotmesos a la vigilància del grup, hauran d'esperar a la decisiva cronoescalada de diumenge que ve a Xaló.


Imatges
  • Jordi Berenguer durant l'etapa de Benidorm
  • L.Gisbert, M.Lloret, M.Alandete, T.Lloret i J.Berenguer, en un homenatge que els seus companys de la Grupeta van fer a Miquel Alandete minuts abans de l'etapa de Benidorm

Links 2a etapa Volta al Vinalopó

Links 3a etapa Volta a la Marina