dissabte, 5 de setembre del 2009

David Gallardo, corredor de la Grupeta de la Ribera en 2010

David Gallardo serà corredor de la Grupeta de la Ribera en 2010. El corredor valencià manté una gran relació amb Miquel Alandete des de la seua època com a companys en l'equip de Primera Divisió Elite Sodexho. Es tracta d'un excel·lent reforç per a l'equip de la Ribera en la temporada de ruta, especialment en les voltes de principi de temporada (la Marina i el Vinalopó), on ja ha demostrat gran fortalesa en edicions anteriors.

David, actual campió de la Comunitat Valenciana de l'especialitat en la categoria Màster, també disputarà la temporada BTT i serà el mànager i responsable tècnic de la secció de BTT de la Grupeta de la Ribera.

Gallardo és la primera incorporació del col·lectiu riberenc. El campió autonòmic de BTT compartirà equip i projecte esportiu amb altres ciclistes de primer nivell, com ara Tomàs Lloret (guanyador de la Volta a la Marina en 2005 i 2008 i del Campionat Autonòmic en 2008) i Miquel Alandete (guanyador de la Copa d'Espanya en 2006, de la Volta a la Marina i del campionat del Món en 2007, i guanyador de la Volta al Vinalopó en 2009).

Links

Qui és David Gallardo?

Nom?

David Gallardo Cortijo


Edat?

31 anys


On viu?

Va nàixer a Valladolid, però viu a València des dels 9 anys


Treball?

Factoria Ford d'Almussafes des del 2002


Quina és la seua trajectòria com a ciclista?

Com a corredor Elite de carretera, va ser company de Jordi Berenguer i Miquel Alandete en l’equip de Primera Divisió Sodexho. En 2009 ha disputat voltes del circuit de ruta com ara la Marina, sempre amb bons resultats. En BTT ha obtingut les seues victòries més destacades. En 2009 va guanyar en les puntuables de Tavernes i Novelda de l’Open BTT de la CV. És l’actual campió de la Comunitat Valenciana Màster, títol que va obtindre en 2009 a Monòver. Com a membre de la selecció de la CV, es va classificar en 12a posició en el Campionat d’Espanya celebrat en 2009 a Motjuïc (Barcelona).


Quines característiques té com a ciclista?

S’adapta perfectament a les proves de fons i a la muntanya i sap compaginar les competicions en ruta i BTT.


Quines aficions té a banda del ciclisme?

Li agrada anar de viatge amb la seua (sic) futura mujer i fer senderisme per la muntanya. També li agraden les motos i ha practicat Enduro diversos anys.