diumenge, 5 d’abril del 2009

Quart lloc en la general de la Marina per a Miquel Alandete

Una etapa sense transcendència ni complicacions sobre un circuit semiurbà en el polígon industrial d'Ondara va ser l'últim acte de la volta a la Marina de 2009. Ignacio Méndez (la Valldigna) era el guanyador de l'etapa en culminar una escapada d'una desena de corredors que arribaven a meta amb uns segons d'avantatge sobre el grup perseguidor.

En l'última part de la volta a la Marina, els problemes de salut de Tomàs Lloret i Jordi Berenguer van impossibilitar repetir les actuacions dels anys anteriors. Miquel Alandete es classificava en 4a posició en una volta de molta duresa que va compaginar amb la Volta al Vinalopó.
El guanyador de la ronda, José Manuel Moreno (Senabre) demostrava al llarg de tota la volta una gran fortalesa i un gran estat de forma i a Ondara es proclamava guanyador just i incontestable.

En les pròximes setmanes la majoria dels components de la Grupeta de la Ribera es prendran un decans temporal per preparar a consciència la segona part de la temporada. Els pròxims objectius són els campionats nacionals de juliol, la temporada d'estiu i el campìonat del món d'Àustria a finals d'agost.

Links:
Resultats i informació general de la volta