dilluns, 28 de gener del 2013

Microblog de la Grupeta de la Ribera


Benvolguts col·laboradors i simpatitzants,

Per evitar haver d’enviar-vos correus electrònics cada setmana, a partir d’ara recomanem que visiteu periòdicament el nostre web, on les entrades setmanals tindran un format de microblog, amb una breu ressenya de les competicions, els resultats dels nostres ciclistes i links a les informacions relacionades.

En les properes setmanes alguns dels nostres corredors disputaran les voltes al Vinalopó i la Marina 2013. Adjuntem fitxes d'informació breu sobre ells.

Imatge: Josué Arán i els germans Schleck en el final d'una etapa pirenaica del Tour de França. © M.Steele

Josué Arán, que va ser un dels millor corredors espanyols de la categoria Elite, és resident a Benidorm, encara que passa més dies a l’any a l’estranger que a casa. Josué ha d’alternar la competició amb l’equip de la Ribera i el seu treball com a home de confiança dels ciclistes professionals Andy i Frank Schleck, als quals acompanya en entrenaments específics, principalment a Luxemburg, i en les competicions més importants del ciclisme professional de primera divisió. Actualment es troba a Austràlia acompanyant l’equip RadioSkack-Leopard-Trek en el Tour Down Under.

Tomàs Lloret és un ciclista de la Vila Joiosa. Entre el seu palmarés dilatat trobem campanyes d’èxit en l’equip Elite Kelme, un campionat autonòmic i dos victòries absolutes en la Volta a la Marina.

Miguel Lloret viu a la Vila Joiosa i és el ciclista de la Grupeta que va descobrir el ciclisme més tard. És un gran corredor d’equip i està completant una Volta a la Marina 2013 molt meritòria.

Josep Talens, corredor d’Algemesí, té entre els seus aconseguiments una medalla de bronze en un campionat autonòmic i enguany intentarà destacar en etapes determinades de la Volta a la Marina i en el campionat autonòmic. 

Miquel Alandete, ciclista d’Algemesí, inclou en el seu palmarés victòries tan destacades com la Volta Internacional a Lleida, deu campionats autonòmics en pista i ruta, Copa d’Espanya de ruta, victòries absolutes en la general de la Volta al Vinalopó, la Volta a la Marina, i un títol de campió del món en ruta a Àustria en 2007. En la primera part de la temporada intentarà disputar la general de les voltes al Vinalopó i la Marina. 

diumenge, 27 de gener del 2013

Tercera etapa de la Volta a la Marina

Xàbia, 27 de gener de 2013

Juan Tamayo (L'Esprint) s'imposa a Xàbia. El corredor de la grupeta Miguel Lloret finalitza l'etapa a 59 segons del guanyador i Miquel Alandete abandona als 15 km d'etapa per problemes mecànics. Alandete conserva aspiracions en la general perquè es desocompten els dos pitjors resultats.

Tota la informació, crònica de l'etapa, fotos i classificacions en el web oficial de la volta: www.voltalamarina.com