diumenge, 13 de febrer del 2011

Quarta etapa del Vinalopó. Cinquena de la Marina

Poques novetats en les classificacions generals de les voltes del cap de setmana, a pesar que el maillot de líder va passant d'un propietari a un altre setmana sí i setmana també. El que sembla indiscutible és que un dels grans dominadors de les grans voltes de principis de temporada dels últims anys, Miquel Alandete, no acaba d'afinar el colp de pedal que li ha donat tantes victòries en les temporades anteriors. A això hauríem d'afegir que un altre dels grans valors de la Grupeta, el corredor de la Vila Tomàs Lloret, guanyador en dos ocasions de la Volta a la Marina en anys anteriors, no pot competir esta temporada.


Volta al Vinalopó. Quarta etapa. Castalla. Dissabte 12 de febrer
Pedro López (G.Ganga), un dels grans perjudicats la setmana anterior en l'etapa d'Ibi, recuperava el maillot després d'una etapa en què s'imposava l'Elite Pedro Gregorio (Mutua Levante). La primera escaramussa important del dia era una escapada d'una quinzena de ciclistes que el grup neutralitzava a meitat de carrera. El paquet es tornava a trencar i nou hòmens arribaven destcats. El grup perseguidor arribava a 49 segons. Miquel Alandete s'havia ficat en la primera escapada però no tenia prou cames per a entrar en la segona i definitiva.

Volta a la Marina. Cinquena etapa. Altea la Vella. Diumenge 13 de febrer
Dario Gadeo (Master Bike) es tornava a imposar en l'arribada d'Altea en la seua segona victòria consecutiva. Era el millor d'una escapada de 7 corredors on l'antic líder, Pedro López (G.Ganga), no entrava. El nou líder de la volta és J.M.Díaz (Monforte). Miquel Alandete perdia el tren dels escapatas a pesar de maquillar una miqueta el seu resultat en classificar-se 9é en l'etapa.

Imatge: Miquel Alandete a l'entrada en meta d'Altea la Vella de la Volta a la Marina