dimecres, 22 de gener del 2014

La temporada 2014 de la GR, en marxa!

En Volta al Vinalopó del 2013, Miquel Alandete s'imposava en un final espectacular en les rampes del castell de Villena. Photo © Alex Soro

Ja ha començat la temporada per a la Grupeta de la Ribera. L'equip s'ha reforçat amb les incorporacions d'Adrián Montañés (Sub23), Juan Alandete (M50) i Andrew Davies (M50). Adrián és un ciclista de 21 anys encara en formació que aprofitarà les grans voltes de la temporada per adquirir experiència i millorar el seu potencial. Juan, germà de Miquel Alandete, va ser un consagrat especialista en pista, múltiple campió d'Espanya i membre de la selecció espanyola, que torna a posar-se un dorsal al maillot després d'uns anys apartat de la competició. 

Andrew Davies és un ciclista escocés, propietari de The Bicycle Works, una sensacional botiga especialitzada en ciclisme a Edimburg. Cada setmana Andrew viatja des d'Edimburg per compartir l'etapa del diumenge de la Volta a la Marina amb els seus companys.

La Grupeta ja ha disputat dues etapes de la Volta a la Marina, Ondara i Benidorm. Andrew Davies i Juan Alandete són primer i segon en la general M50. Miquel Alandete, amb un inici discret a Ondara, ja va demostrar que de nou té cames i a Benidorm formava part del grup selecte de 15 elegits que es va disputar la victòria a la platja de Ponent. Encara queda la part més difícil de la volta, que es reprén el proper diumenge a Xàbia.

Pel que fa a la Volta al Vinalopó, on Miquel Alandete va ser tercer en la general i guanyador d'una etapa en 2013, la primera etapa es disputa el proper dissabte a Elda.

Quant a activitats de potenciació de l'esport, la Grupeta de la Ribera ha organitzat, dissenyat i assistirà un calendari de rutes per a tots els dissabtes de febrer i març. El calendari i més informació és disponible en una pàgina independent en el nostre web.