dimarts, 10 d’agost del 2010

Blai Signes, doble subcampió d'Europa




Blai Signes, corredor de Carlet i integrant de la Grupeta de la Ribera, s'ha proclamat doble subcampió d'Europa en les modalitats de ruta i contrarrelotge per a corredors trasplantats. Els campionats europeus de les especialitats esportives més importants se celebraren a Dublín i els campionats de ciclisme es disputaren el dimarts dia 10 d'agost en el Phoenix Park de la ciutat alemanya.

En l'especialitat de contrarrellotge participaren 53 ciclistes i 86 en la de línia. La prova en línia constava de sis voltes a un circuit de quatre quilòmetres marcat pels desnivells i el fort vent.

Abans de moure al Campionat d'Europa, Canal 9 va dedicar un reportatge al corredor de Carlet, que va patir un trasplantament de medul·la òssia i que ja acumula en el seu palmarés diferents campionats d'Espanya i medalles en europeus i mundials.



Imatges: Blai Signes, en el podi de Dublín, disputant els campionats amb l'equipació de la Grupeta de la Ribera que l'acredita com a campió d'Espanya, i mostrant les dos medalles de plata dels Europeus. Cliqueu sobre cada imatge per accedir a l'arxiu en alta resolució.