dijous, 15 d’agost del 2013

Miquel Alandete, vencedor i campió autonòmic a Alfarrasí

Alfarrasí, 13 d'agost de 2013
Miquel Alandete va aprofitar l'escenari de la tradicional cursa del Trofeu Festes d'Alfarrasí per augmentar el seu palmarés amb una nova victòria. El selectiu recorregut de la prova, amb set voltes, va forçar l'abandonament de molts ciclistes per la combinació de l'exigència del circuit, la calor de les 5 de la vesprada i el ritme imposat des dels primers quilòmetres.

En la tercera de les voltes, en la part d'ascensió, es formava un quintet amb tres corredors de GSport (F.Torrella, F.Gimeno i F.Ivars), M.Sánchez (Orquín) i Miquel Alandete (Grupeta de la Ribera).

L'última de les voltes va ser escenari d'un seguit d'atacs dels corredors del GSport, que no volien donar a Alandete l'oportunitat d'un esprint. El ciclista de la Ribera va ser capaç de neutralitzar tots els atacs i finalment imposar-ne amb claredat als seus companys d'escapada. El ciclista d'Algemesí, campió del Món en 2007, es proclamava així campió autonòmic.

Pel que fa a l'altra classificació oficial de ciclisme en ruta de la FCCV, a falta només d'una prova puntuable, sembla que Alandete també té pràcticament al sac i ben lligat el primer lloc absolut en la general de l'anomenada Challenge de la Comunitat Valenciana. La Challenge és un campionat autonòmic composat per set proves de prestigi del calendari de la FCCV.

Imatges
  1. Miquel Alandete al podi d'Alfarrasí, amb el maillot de campió de la Comunitat Valenciana. Photo © Alex Soro
  2. El ciclista de la Grupeta de la Ribera durant la tercera volta. Era el moment decisiu de la cursa. Photo © Alex Soro
  3. Alandete fa valer el seu esprint i s'imposa amb autoritat en els metres finals. Guanyava el Trofeu Festes d'Alfarrasí i es coronava campió autonòmic. Photo © FCCV
  4. Miquel Alandete, amb el maillot de líder de la Challenge de la FCCV durant l'última puntuable d'Aiora (27 de juliol de 2013), on es classificà cinqué. Photo © FCCV