diumenge, 23 de febrer del 2014

Miquel Alandete és tercer a Ibi (Volta al Vinalopó) i cinqué a Pedreguer (Volta a la Marina)

El ciclista d'Algemesí Miquel Alandete ha completat un cap de setmana destacat després de ser tercer en la quarta etapa de la Volta al Vinalopó i cinqué en la vuitena i penúltima de la volta a la Marina.

El dissabte 22 de febrer es disputava l'etapa d'Ibi sobre un recorregut que era indiscutiblement el més exigent i muntanyós dels que s'han disputat en la present temporada. La sorpresa dels organitzadors era la inclusió d'un tram d'aproximadament 500 metres pels afores d'Ibi, amb un pendent de prop del 20%, just al començament de la pujada de les Revoltes.  Les quatre ascensions a les revoltes van dinamitar la carrera desde la segona volta. Només cinc ciclistes podien aguantar el ritme imposat pels tres Elite de GSport: Garcia, Martínez i Gregori. El guanyador de l'etapa era l'Elite Vicente Garcia (GSport). Miquel Alandete era tercer en l'etapa. Per darrere les diferències superaven els dos minuts respecte als primers perseguidors. La punxada en la primera etapa d'Alandete en l'etapa d'Elda el va obligar a abandonar i ara té la general impossible.

El diumenge es disputava la Volta a la Marina sobre el tradicional recorregut de Pedreguer. El vencedor era Pedro L.Milán (Monforte) i Miquel Alandete es classificava en cinquena posició en un esprint relativament massiu de més de 50 ciclistes. Només queda per disputar l'espectacular etapa de Parcent, amb l'ascensió al Coll de Rates. Alandete és ara cinqué en la classificació general absoluta.

Imatge: Miquel Alandete amb el maillot de campió autonòmic a Pedreguer

Classificació Ibi. Volta al Vinalopó
Web oficial de la Volta al Vinalopó

Classificació Pedreguer. Volta a la Marina
Web oficial Volta a la Marina

Web dels Àrbitres d'Alacant

Informació en el web de la Federació Valenciana de Ciclisme

Vídeo de l'etapa