dissabte, 28 de setembre del 2013

Miquel Alandete, guanyador absolut de la Challenge de la Comunitat Valenciana

Aiacor, 28 de setembre de 2013

Miquel Alandete, amb una novena posició en l'última puntuable d'Aiacor, es proclama guanyador absolut de la Challenge de la Comunitat Valenciana.

El corredor d'Algemesí tenia pràcticament sentenciada la general, però Frederic Ivars (GSport), segon classificat abans d'Aiacor, podria ser guanyador final si s'imposava en la prova i Alandete tenia un mal dia.

De fet els dos primers de la general, Ivars i Alandete, amb cinc corredors més, han protagonitzat l'escapada del dia, que quallava a meitat de cursa i semblava que arribaria a meta. Els escapats han estat neutralitzats al km 60 dels 78 de què constava la prova.

Finalment una nova escapada de set corredors ha arribat a meta i Jordi Reñé (Bicicletas Sanegre) s'ha imposat en la prova. Alandete ha estat segon en l'esprint del gran grup i ha distanciat encara més els aspirants a la general.

Alandete s'endú així la general de la Challenge 2013 amb una diferència contundent de més de 50 punts sobre el segon classificat, que finalment ha estat Miguel Ángel Mínguez (Monforte).

El ciclista d'Algemesí pràcticament acaba així la temporada 2013 amb una gran col·lecció de resultats. A més de la victòria absoluta de la general de la Challenge, va ser campió autonòmic amb victòria a Alfarrasí, es va imposar en la puntuable de la challenge de la seua ciutat natal, Algemesí, i va protagonitzar una victòria espectacular en les rampes del castell de Villena, en una de les etapes més emocionants de la Volta al Vinalopó. També es va classificar quart en la general absoluta de la Volta a la Safor i tercer en la Volta al Vinalopó i el Cinturó d'Alacant.

Imatges: Alandete, amb el maillot de líder, a l'eixida de la prova d'Aiacor i en dos moments de la prova.