dimecres, 15 de setembre del 2010

Tulpea patrocinarà la Grupeta de la Ribera en 2011

Al gener de 2011 Tulpea serà una realitat com a xarxa social per internet i espònsor principal de la Grupeta de la Ribera. L'inici del projecte dissenyat per la xarxa 2.0 coincidirà amb la participació de la Grupeta de la Ribera en les primeres competicions de la temporada 2011, en concret les voltes per etapes alacantines Volta al Vinalopó i Volta a la Marina.

Tulpea.com, com a social network de nova creació, inclourà la tecnologia més avançada per facilitar les relacions personals. La plataforma, que estarà disponible al gener de 2011, inclourà aplicacions dissenyades específicament i competirà amb altres xarxes socials com ara Facebook i Twitter.

Tulpea serà espònsor pràcticament exclusiu de la secció Màster de la Ribera i l'equip de competició s'anomenarà Tulpea-GR. El bloc de la Ribera, consolidat des del seu arranc en 2005, ha aconseguit victòries tan importants com ara el Campionat del Món, la Copa d'Espanya, el Campionat d'Espanya, les voltes per etapes del Cinturó d'Alacant, la Volta al Vinalopó i la Volta a la Marina.

L'equip de competició de la Grupeta de la Ribera manté el bloc de corredors de 2010 amb l'excepció de David Gallardo, que ha decidit dedicar-se exclusivament al BTT. Tupea-GR 2011 estrenarà les noves equipacions en les competicions de final de temporada i es presentarà oficialment uns dies abans de les primeres proves de 2011. Miquel Alandete i Tomàs Lloret seran les apostes de Tulpea-GR per a les grans voltes de principi de temporada. Entre els dos corredors acumulen en els últims anys tres voltes a la Marina i les voltes al Vinalopó de les dos últimes temporades.

Links: