diumenge, 30 de gener del 2011

Segona etapa del Vinalopó. Tercera de la Marina



Volta al Vinalopó. Segona etapa. Sant Vicent del Raspeig. Dissabte 29 de gener
Extraordinària participació en la segona etapa de la Volta al Vinalopó. Destacaven entre els corredors Sergio Mantecón, ciclista olímpic i actual campió d'Espanya Elite, i Rafa Rodríguez, amb contracte professional al Regne Unit en la present temporada. L'etapa presentava com a dificultat l'ascensió al Maigmó, un port sense molt de pendent però que ha seleccionat el grup de prop de 180 corredors que prenien part en la prova.
Sergio Mantecón (segon en l'etapa) i Darío Gadeo (guanyador) han estat els supervivents d'una escapada matinera. Miquel Alandete s'ha classificat cinqué en l'etapa i ja és tercer en la general.


--------------------------------------------------------------

Volta a la Marina. Tercera etapa. Dénia. Diumenge 30 de gener
La tercera etapa de la Marina es disputava al tradicional circiuit de Dénia, amb l'ascensió al Montgó en els últims 10 km de l'etapa. El Montgó, pujat a un ritme més lent que en altres ocasions, no ha trencat la carrera i s'han presnetat als carrers de Dénia 30 corredors. L'etapa se l'ha endut S.Jerez (Momblau), que ha culminat una llarga escapada. Miquel Alandete no ha estat tan fdi en l'esprint com en altres ocasions i ha estat 10é en l'etapa. A pesar de la seua classificació discreta, és cinqué en la general.


Imatge: Tulpea-GR encapçala el grup camí del Montgó en l'etapa de Dénia de la Volta a la Marina. Photo © Interclubs la Marina