dilluns, 9 de febrer de 2009

Actualitat de la Volta al Vinalopó i la Volta a la Marina

En la segona etapa de la Volta al Vinalopó disputada a Elda, Jordi Berenguer va fregar el triomf i es va classificar en segona posició després d'una etapa en què el líder, el seu company Miquel Alandete, decidia no controlar la carrera. Al final, la llibertat de què disposava Berenguer li va permetre escapar-se en un grup on també viatjava el guanyador de l'etapa i nou líder de la volta, l'exprofessional Raúl Alarcón. L'etapa es disputava en un semiurbà que incloïa una lleugera ascensió d'un parell de quilòmetres que finalment va seleccionar la prova. Alandete, que va ser 13é en l'etapa, es col·loca provisionalment en 3ª posició en la general. En el còmput final s'haurà de descomptar el pitjor resultat.

Pel que fa a la Volta a la Marina, Jordi Berenguer també va ser un dels corredors destacats i es va classificar 4t en una etapa en què arribava en solitari el corredor del Senabre i nou líder José M. Moreno. La volta ha tingut tres líders en tres etapes. Ara Berenguer torna a ser un dels favorits a la victòria final, ja que acumula un primer i un quart lloc en tres etapes. Tomàs Lloret i Miquel Alandete, sotmesos a la vigilància del grup, hauran d'esperar a la decisiva cronoescalada de diumenge que ve a Xaló.


Imatges
  • Jordi Berenguer durant l'etapa de Benidorm
  • L.Gisbert, M.Lloret, M.Alandete, T.Lloret i J.Berenguer, en un homenatge que els seus companys de la Grupeta van fer a Miquel Alandete minuts abans de l'etapa de Benidorm

Links 2a etapa Volta al Vinalopó

Links 3a etapa Volta a la Marina

1 comentari:

Anònim ha dit...

sin que lo tomeis a mal (que nadie duda del nivel de vuestro equipo,ni mucho menos)este año creo que es de los ultimos donde mas os va a costar ganar alguna interclub..ya sea vinalopo (claro faborito Alarcon..siempre que la dispute toda)y en VUESTRA carrera la marina ,donde habeis sido estos ultimos años los grandes dominadores,pero que este año creo que hay un gran ramillete de "galgos" entre los que se encuentran claro vosotros ..bueno lo dicho que contra mas dificil sea mas lo disfrutareis y sera mas amocionante..saludos..