dimarts, 10 de març del 2009

La Grupeta de la Ribera dedica el triomf en la Volta al Vinalopó a Vicent Escartí

Fa a penes dos setmanes, Vicent Escartí, ciclista d'Alzira i company d'entrenaments dels membres de la Grupeta de la Ribera, patia un brutal accident en un entrenament en el terme municipal de la Pobla Llarga. Vicent va impactar amb el cap directament sobre la carretera i la contusió li provocà el trencament de dos vèrtebres i l'esclafament d'una altra. Els serveis mèdics que el van atendre destacaren que el resultat esperat en un accident d'esta naturalesa és la invalidesa permanent. Ahir Vicent tornava a casa amb la incomoditat d'una pròtesi metàl·lica que els especialistes de l'hospital de la Ribera li van incrustar i fixar al crani i el coll i que el mantindrà immòbil durant tres mesos.

Ahir dilluns, una representació de l'equip Meivel-Grupeta de la Ribera (Luis Gisbert, Josep Talens, Miquel Alandete, i el director de l'equip Juan Alandete) va fer una visita a Vicent Escartí. La Grupeta de la Ribera li va dedicar el triomf en la Volta al Vinalopó i li va entregar el maillot de vencedor. També li van regalar una equipació completa de l'equip Meivel-GR i li van demanar poder acompanyar-lo en la primera eixida que faça quan acabe la seua convalescència i el període de rehabilitació.
Imatges:
1. Vicent Escartí rep el maillot rosa de líder de la Volta al Vinalopó. D'esquerra a dreta, Miquel Alandete, Luis Gisbert, Jordi Berenguer, Josep Talens i Juan Alandete.
2. Vicent Escartí i Luis Gisbert

3 comentaris:

Juan Pe ha dit...

Enorme gesto si señor,eso dice mucho de vosotros.
Le deseo una pronta recuperación y que pronto pueda hacer lo que mas le guste.

Un saludo.
Juan Pe.

ESTHER ha dit...

HOLA!SOC LA FILLA DE VICENT, EN NOM DE TOTA LA FAMILIA DONAR-VOS LES GRÀCIES PER EL INOLVIDABLE MOMENT QUE LI FEREU PASSAR A MON PARE EN EL DIA DE AHIR.

UN ABRAÇ.

ESTHER ESCARTI

Anònim ha dit...

desearle una pronta recuperacion...y que esa 1 salida sea lo antes posible (lo primero es la vida..la bici es un complemento)