dissabte, 5 de setembre de 2009

David Gallardo, corredor de la Grupeta de la Ribera en 2010

David Gallardo serà corredor de la Grupeta de la Ribera en 2010. El corredor valencià manté una gran relació amb Miquel Alandete des de la seua època com a companys en l'equip de Primera Divisió Elite Sodexho. Es tracta d'un excel·lent reforç per a l'equip de la Ribera en la temporada de ruta, especialment en les voltes de principi de temporada (la Marina i el Vinalopó), on ja ha demostrat gran fortalesa en edicions anteriors.

David, actual campió de la Comunitat Valenciana de l'especialitat en la categoria Màster, també disputarà la temporada BTT i serà el mànager i responsable tècnic de la secció de BTT de la Grupeta de la Ribera.

Gallardo és la primera incorporació del col·lectiu riberenc. El campió autonòmic de BTT compartirà equip i projecte esportiu amb altres ciclistes de primer nivell, com ara Tomàs Lloret (guanyador de la Volta a la Marina en 2005 i 2008 i del Campionat Autonòmic en 2008) i Miquel Alandete (guanyador de la Copa d'Espanya en 2006, de la Volta a la Marina i del campionat del Món en 2007, i guanyador de la Volta al Vinalopó en 2009).

Links