dimarts, 10 d’agost del 2010

Blai Signes, doble subcampió d'Europa




Blai Signes, corredor de Carlet i integrant de la Grupeta de la Ribera, s'ha proclamat doble subcampió d'Europa en les modalitats de ruta i contrarrelotge per a corredors trasplantats. Els campionats europeus de les especialitats esportives més importants se celebraren a Dublín i els campionats de ciclisme es disputaren el dimarts dia 10 d'agost en el Phoenix Park de la ciutat alemanya.

En l'especialitat de contrarrellotge participaren 53 ciclistes i 86 en la de línia. La prova en línia constava de sis voltes a un circuit de quatre quilòmetres marcat pels desnivells i el fort vent.

Abans de moure al Campionat d'Europa, Canal 9 va dedicar un reportatge al corredor de Carlet, que va patir un trasplantament de medul·la òssia i que ja acumula en el seu palmarés diferents campionats d'Espanya i medalles en europeus i mundials.



Imatges: Blai Signes, en el podi de Dublín, disputant els campionats amb l'equipació de la Grupeta de la Ribera que l'acredita com a campió d'Espanya, i mostrant les dos medalles de plata dels Europeus. Cliqueu sobre cada imatge per accedir a l'arxiu en alta resolució.

2 comentaris:

Miquel Alandete ha dit...

Des del Regne Unit (de vacances fins al setembre) la meua més sincera enhorabona. Eres l'estrella de David de la Grupeta i un exemple per a tots els membres del club. Llàstima que la cama fotuda eixa et fa anar més tort damunt de la bici que una vara torta de regalíssia. Ni en els Campionats d'Europa t'adreces, tros de globero :-)
Una gran abraçada.

Blai ha dit...

Jo també te vuic Miquel!!! jjjjj
Sageraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!