dissabte, 11 de desembre del 2010

Blai Signes, Premi Ciutat de Carlet 2010



En un acte multitudinari celebrat hui 11 de desembre a les 20 hores en el teatre Giner de Carlet, Blai Signes ha estat distingit amb el Premi Ciutat de Carlet en la modalitat d'Esport.
L'acte ha estat presidit pel premi Príncep d'Astúries i president del Consell Valencià de Cultura Santiago Grisolía, que ha lliurat personalment el guardó al ciclista de Carlet i membre de la Grupeta de la Ribera.

En un parlament emotiu i compromés, Blai ha fet un repàs als moments clau de la seua vida i ha tingut un detall amb els familiars, els amics, els companys d'entrenament i els col·lectius que han estat al seu costat en la malaltia i en la seua recuperació. Com és habitual en l'extraordinari ciclista de Carlet, Blai ha reivindicat les donacions de sang i de medul·la òssia, vitals en el tractament i la recuperació de malalts de càncer. El llarguíssim aplaudiment i el respecte manifestat pels seus conciutadans en l'acte han evidenciat l'estima i el reconeixement de Carlet al seu millor esportista de 2010.


Notícies relacionades: