divendres, 12 de març del 2010

La Grupeta de la Ribera dóna el maillot de líder de la Volta al Vinalopó a Levante-EMV de la Ribera

Els corredors de la Grupeta de la Ribera van visitar ahir dijous 11 d'abril la redacció de la Ribera a Alzira del periòdic Levante-EMV. El responsable d'esports, Carles Senso, i el director delegat de l'edició de la Ribera, Bernat Clari, van rebre el col·lectiu de la Ribera i van estar comentat aspectes de l'equip i de la temporada 2010.

Entre els corredors presents hi havia els màster Luis Gisbert i Josep Talens, David Gallardo (campió de la Comunitat Valenciana de BTT i actual líder de l'Open BTT) i Miquel Alandete (guanyador de la general final de la Volta al Vinalopó i campió del Món en 2007).

El col·lectiu de la Ribera va voler manifestar a Bernat Clari el seu agraïment sincer per la cobertura periodística que Levante-EMV ha donat a la Grupeta de la Ribera en els últims anys. El director delegat de Levante a la Ribera es va mostrar molt agraït i va remarcar que és molt gratificant rebre el reconeixement al treball i la professió dels periodistes.

La Grupeta va donar al director de Levante un quadre amb el maillot rosa de líder de la general de la Volta al Vinalopó 2010, que també inclou imatges de la volta alacantina i del Mundial de l'any 2007, on Miquel Alandete es va proclamar campió del Món Màster.

Imatges: D'esquerra a dreta, Juan Alandete (director esportiu de la Grupeta), Carles Senso (responsable d'Esports de Levante-EMV la Ribera), Josep Talens, Luis Gisbert, Miquel Alandete, David Gallardo i Bernat Clari (director delegat de Levante).